Nog geen bestuursakkoord

Op 25 januari 2019, over deze onderwerpen: Gemeenteraad

Kim Van Cauteren, de nieuwe fractieleider van N-VA - Zele Vlakaf vroeg zich op de eerste gemeenteraad verbaasd af waar het bestuursakkoord bleef? Op de agenda stond enkel de obligate postjesverdeling, het toekomstige beleid blijft voorlopig een raadsel... Op de gemeenteraad van februari zal onze fractie de plannen voor onze gemeente kritisch maar constructief onder de loep nemen.

Verschenen in Het Laatste Nieuws - Regio Zele (alle rechten voorbehouden): 


De meerderheidscoalitie van CD&V en Leefbaarder Zele legt momenteel de laatste hand aan het bestuursakkoord. Dat vernam raadslid Kim Van Cauteren (N-VA) deze avond op de gemeenteraad.

“Ik keek uit naar deze gemeenteraadszitting die ik tot vorig jaar heb gevolgd vanuit het publiek, maar eerlijk gezegd bleef ik een beetje op mijn honger zitten bij het aanschouwen van de agenda. Waar is het bestuursakkoord?”, vraagt Van Cauteren zich af.

Burgemeester Hans Knop (CD&V) schept duidelijkheid. “Het bestuursakkoord is in een laatste fase. Het zal op de agenda staan van de volgende gemeenteraad en de oppositie zal de gelegenheid krijgen om het te fileren.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is