N-VA – Zele Vlakaf maken eerste kandidaten bekend

Op 10 juli 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Aan de vooravond van de Vlaamse feestdag maken N-VA – Zele Vlakaf hun eerste kandidaten bekend. Eerder kondigden we al aan dat Herman Van Driessche (60 jaar), Advocaat en fractieleider N-VA, aangeduid werd als lijsttrekker. Hij wordt ondersteund door Kim Van Cauteren, Luc Raman, Timothy Debeir, Peter Gyselinck en Patricia Van Malderen.

Plaats 2: Kim Van Cauteren (30 jaar) deed al heel wat politieke ervaring op als nationaal jongerenvoorzitster en gemeenteraadslid van N-VA. Enkele jaren geleden verhuisde ze met haar gezin naar Zele. Sindsdien volgde ze ook de Zeelse politiek op de voet als afdelingssecretaris. Als jonge moeder zal ze zich vooral toeleggen op een gezinsvriendelijke gemeente met voldoende ruimte voor de zwakke weggebruikers.

Plaats 3: Luc Raman (56 jaar) is momenteel Schepen van buurtwerking, kinderopvang, middenstand, toerisme, markten & foren, onderwijs voor Zele Vlakaf. Als leerkracht en  uitbater van ’t Kaffee op de markt van Zele sluiten deze bevoegdheden nauw aan met zijn ervaring op het terrein. Hij wil zich de komende jaren verder vastbijten in de dossiers die hij nu reeds opvolgt. Zo zal hij zich ten volle inzetten voor de Zeelse middenstand.

Plaats 4: Timothy Debeir (28 jaar) zetelt als gemeenteraadslid en OCMW-raadslid voor N-VA. Als jonge ondernemer richtte hij al twee hippe en succesvolle zaken op. De uitbater van La Promesa en Lust focust zich vooral op de thema’s jeugd en veiligheid. Hij zal vooral werken aan een veilig en drugsvrij uitgaansmilieu in Zele. Dit door een totaalaanpak van preventieve maatregelen, repressie en ondersteuning van de horeca-uitbaters uit te werken.

Plaats 5: Peter Gyselinck (45 jaar) is al jaren een van de drijvende krachten achter de schermen van Zele Vlakaf en in de raad van bestuur van de GMVW. Daarnaast is hij betrokken bij de Zeelse basketbalclub en de kouterkermis. Een sportvriendelijk en bruisend Zele staan daarom hoog op zijn prioriteitenlijstje. Dit alles kaderend binnen de plannen van de Groene Stroom waar hij een van de grondleggers van was.

Plaats 6: Patricia Van Malderen (54 jaar) is begeleidster bij de buitenschoolse kinderopvang en OCMW-raadslid voor N-VA. Ze is ook een van de stichters van de Zeelse N-VA afdeling. De zorg voor haar familie, de kindjes in de kinderopvang of de kwetsbare Zelenaar als OCMW-raadslid maakten haar bewust voor het sociale beleid in de gemeente. Deze thema’s wil ze ook na de verkiezingen verder blijven opvolgen.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Herman Van Driessche via herman.vandriessche [at] n-va.be of op het nr. 0494 87 86 87

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is