N-VA Zele telde nooit zoveel leeuwenvlaggen!

Op 13 juli 2016, over deze onderwerpen: In de pers

Naar jaarlijkse traditie deelde N-VA Zele een kleine verrassing uit aan wie zijn leeuw liet wapperen. Dit jaar bleek een erg succesvolle editie: met meer dan 100 exemplaren hingen er nog nooit zoveel leeuwenvlaggen buiten op onze Vlaamse feestdag.

De voorzitter van N-VA Zele, Luk Haentjens, reageerde dan ook erg tevreden: “Na het succes van de Roparunvlaggen merken we dat Zelenaars ook voor andere gelegenheden hun huis versieren. We zagen heel wat EK-vlaggen voor de Rode Duivels en nu ook supportersvlaggen voor Greg Van Avermaet. De schroom om op onze Vlaamse feestdag een Vlaamse Leeuw te laten wapperen lijkt daarom verdwenen."

Op en rond de Vlaamse feestdag worden er heel wat activiteiten en buurtfeesten georganiseerd onder de slogan “Vlaanderen Feest”.

De jaarlijkse festiviteiten zetten onze Vlaamse feestdag meer in de aandacht en geven er een positieve betekenis aan. Maar we hebben ook de indruk dat het N-VA–blaadje dat vorige week in de bus viel en onze reclame via de (sociale) media geholpen hebben om mensen er aan te herinneren hun vlag buiten te hangen. We zijn uiteraard blij dat we zo veel cadeautjes mochten uitdelen en zullen onze inspanningen de komende jaren verderzetten om het aantal vlaggen nog te doen stijgen.” Aldus Luk.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is