N-VA Zele steunt Music For Life en Bednet

Op 28 december 2015

Net als de vorige jaren steunt N-VA Zele de Music for Life-actie van Studio Brussel. Iedereen kon zoals steeds een goed doel naar keuze selecteren en acties ervoor opzetten. Vorig jaar zamelden de N-VA-afdelingen bijna 36.000 euro in voor de behandeling van zeldzame weesziekten. Toen lag de focus in elke provincie op een andere weesziekte. Dit jaar bundelen de provincies hun krachten voor één goed doel: Bednet.

Bednet is een initiatief dat ervoor zorgt dat langdurig of chronisch zieke kinderen toch onderwijs kunnen volgen, maar dan vanop afstand via de webcam. Voor die kinderen is dat een hele stap vooruit. Zo lopen ze geen leerachterstand op en kunnen ze het contact met hun klasgenoten behouden.

De bestuursleden van N-VA Zele verkochten de laatste weken heel wat kaarsjes ten voordele van Bednet. Op die manier konden ze maar liefst €450 inzamelen voor het goede doel! N-VA Zele wenst graag iedereen te bedanken die heeft geholpen aan deze actie. “Elk kind dat ermee geholpen kan worden, is het meer dan waard”, aldus de bestuursleden van N-VA Zele.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is