N-VA Zele kiest een nieuw bestuur voor 3 jaar.

Op 17 maart 2022, over deze onderwerpen: In de pers

Miranda Van Eetvelde en Patricia Van Malderen nieuwe voorzitter en ondervoorzitter van N-VA Zele.

Op 15 maart organiseerde N-VA Zele haar driejaarlijkse bestuursverkiezingen. Daarbij gaf Sven Caudron het voorzitterschap na twee termijnen door aan Miranda Van Eetvelde.

Patricia Van Malderen werd herverkozen als ondervoorzitter.

Miranda Van Eetvelde, voorzitter N-VA Zele licht toe: “Ik ben blij dat ik mijn jarenlange politieke ervaring als parlementslid kan inzetten om de Zeelse N-VA afdeling mee te ondersteunen. Samen met onze gemeenteraadsleden en bestuursleden zullen we de N-VA in Zele op de kaart zetten. Dit doen we door op een constructieve manier oppositie te voeren en geregeld acties en activiteiten te organiseren. Ik zal nu helpen om ons klaar te stomen voor de verkiezingen van 2024.”

Patricia Van Malderen vult aan: “Ik ben blij dat ik het vertrouwen kreeg om opnieuw drie jaar te zetelen als ondervoorzitter. Als een van de oprichters van de afdeling ben ik blij dat ik nog steeds mee aan de kar kan trekken. Ik zetel daarnaast ook in het arrondissementele bestuur namens Zele en kan zo ideeën uitwisselen met andere afdelingen uit de Denderregio.”

“Tenslotte willen we Sven Caudron uitdrukkelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de afdeling. We zijn blij dat hij binnen het bestuur nu andere verantwoordelijkheden wil opnemen.” Besluiten Miranda en Patricia.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is