N-VA Zele bezorgt handelaars klein gelukske

Op 17 februari 2022, over deze onderwerpen: In de pers

Op 14 februari, de dag van de liefde, deelden Zeelse N-VA’ers gelukskoekjes uit. Nadat ze vorige keer de handelaars uit het centrum een attentie bezorgden, verrasten ze deze keer de handelaars in de wijken met gelukskoekjes. Na twee zware coronajaren konden ze volgens de N-VA’ers wel een hart onder de riem gebruiken. Een klein gelukske, om te tonen dat we hen niet vergeten zijn.

Sven Caudron, voorzitter N-VA Zele licht toe: “Onze actie werd geapprecieerd door de handelaars. De erkenning deed hun duidelijk deugd. We hoorden dat velen het nog steeds moeilijk hebben. Ook al lijkt het normale leven stilaan terug te keren, de gevolgen zullen nog lange tijd voelbaar blijven”.

Veel evenementen werden noodgedwongen uitgesteld. Waardoor ook de aankoop van cadeaus, bloemen, kappersbezoekjes en horeca-reservaties uitbleef.

“We hopen dat we binnenkort opnieuw gezellig kunnen samen komen en de vele feestjes die we gemist hebben kunnen inhalen. Zo steunen we ook hen die het al twee jaar moeilijk hebben door de vele maatregelen” besluiten de N-VA’ers.

https://www.hln.be/zele/n-va-zele-bezorgt-handelaars-klein-gelukske~a6e3...

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is