Kim Van Cauteren lijsttrekker voor N-VA Zele

Op 13 oktober 2023, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, In de pers

Exact één jaar voor de verkiezingen kondigt de Zeelse N-VA aan dat fractieleider Kim Van Cauteren de lijst zal trekken. Kim bouwde al heel wat ervaring en dossierkennis op in de gemeenteraad en dankzij haar job bij N-VA nationaal. Ze werd daarom door het afdelingsbestuur als de meest geschikte kandidaat naar voor geschoven.

Kim Van Cauteren, fractieleider N-VA legt uit: “Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om met een fijne ploeg het leven van de Zelenaar beter te maken. Hét verkiezingsthema zal ongetwijfeld mobiliteit worden. Voor ons is het belangrijk om terug logica te brengen in het circulatieplan en de onnodige knips, zoals die aan de Markt, te verwijderen. We stellen het belang van de Zelenaar voorop”.

De N-VA is geen één-thema-partij. Ook andere dossiers zoals een aangenaam ondernemersklimaat, een streng maar rechtvaardig sociaal beleid en het blijvend ondersteunen van ons bruisend verenigingsleven zullen door ons op de agenda gezet worden.

Miranda Van Eetvelde, voorzitter van N-VA Zele vult aan: “We zijn trots dat we met Kim Van Cauteren een goede wissel op de toekomst hebben. Het is tijd om een nieuwe generatie te lanceren. N-VA Zele heeft deze legislatuur nogmaals bewezen dat we constructieve voorstellen doen, dossierkennis voorop stellen en dat we hard werken voor de Zelenaar. Dat is dus wat diezelfde Zelenaar ook in de toekomst van ons mag verwachten”.

Kim is 35 jaar en woont met haar man en drie kinderen op Rinkhout. Op professioneel vlak begeleidt ze de Oost-Vlaamse N-VA afdelingen in hun werking en is ze de schakel tussen het nationale en lokale niveau.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is