Herman Van Driessche trekt kartellijst N-VA - Zele Vlakaf

Op 7 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Herman Van Driessche zal op 14 oktober de lijst trekken voor het kartel N-VA - Zele Vlakaf. Herman zetelt al sinds 2001 in de Zeelse gemeenteraad. Als oppositielid wordt hij geapprecieerd om zijn gedegen dossierkennis. Met zijn constructieve stijl, slaagde hij er geregeld in om vanuit de oppositie punten te realiseren. Omdat hij tonnen ervaring kan voorleggen, besloten N-VA en Zele Vlakaf hem gezamenlijk voor te dragen als lijsttrekker.

“We trekken naar de verkiezingen met de slogan “Veilig thuis in een welvarend Zele”. Welzijn en veiligheid zullen dan ook de speerpunten worden van ons programma.”, aldus Herman Van Driessche.

Herman is 60 jaar oud, gehuwd met Vlaams parlementslid Miranda Van Eetvelde en heeft vier kinderen. Hij is advocaat en lesgever bedrijfsbeheer, burgerlijk recht en handelsrecht aan de PCVO.

N-VA en Zele Vlakaf besloten een jaar geleden om samen naar de kiezer te trekken omdat er heel wat inhoudelijke raakvlakken zijn én om de versnippering in het politieke landschap tegen te gaan. Binnenkort zullen ze samen enkele topkandidaten en speerpunten van hun programma voorstellen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is