Erbarmelijke staat van de Waterstraat

Op 3 maart 2021, over deze onderwerpen: Gemeenteraad

N-VA – Zele Vlakaf vraagt onderhoud veel gebruikte landelijke wegen

 Gemeenteraadslid Herman Van Driessche (N-VA – Zele Vlakaf) vroeg op de gemeenteraad om het onderhoud van landelijke wegen op te schroeven. De regen en sneeuw van de voorbije weken zorgde op vele plaatsen voor diepe putten. In het bijzonder klaagde hij de toestand in de Waterstraat aan omdat het daar tot echt gevaarlijke situaties leidt.  

Herman Van Driessche, gemeenteraadslid N-VA – Zele Vlakaf licht toe: “Door de coronapandemie kiezen velen er voor buiten te sporten. Ze maken gebruik van de landelijke wegen langs de groene boorden van Zele om ten volle te genieten van hun loop- of fietstocht. Maar wegen zoals de Waterstraat zijn onverlicht. De slechte zichtbaarheid van de vele putten en erg diepe plassen zorgen daarom voor gevaarlijke situaties.”

De vele regen van de laatste weken gevolgd door sneeuw en vrieskou hebben de situatie op heel wat plaatsen nog erger gemaakt. Onderhoud dringt zich op.

“We hebben vernomen dat de gemeentediensten gestart zijn met noodonderhoud en zijn blij dat de Waterstraat ook aangepakt werd. Later dit jaar zal de Waterstraat een meer definitieve oplossing krijgen. Zo kan iedereen weer veilig genieten van zijn sport.” Besluit Herman Van Driessche.

 

In HLN

https://www.hln.be/zele/waterstraat-in-slechte-staat-nog-dit-jaar-nieuwe...

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is