Herman Van Driessche trekt N-VA-lijst te Zele!

Op 21 mei 2012

Huidig gemeenteraadslid en fractieleider Herman Van Driessche zal op 14 oktober de lijst van N-VA trekken te Zele. Dit werd eerder deze week binnen het plaatselijk bestuur beslist. De andere plaatsen zijn nog niet definitief ingevuld, maar vast staat dat samen met vele nieuwe gezichten en enkele ouwe getrouwen ook Volksvertegenwoordiger Miranda Van Eetvelde en Provincieraadslid Bruno Alens zeker deel zullen uitmaken van de kandidatenlijst.

N-VA gaat ook in Zele met een onafhankelijke lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen. De partij is op dit moment volop bezig met de samenstelling van de lijst en deze komt stilaan in een definitieve plooi terecht. Ook aan het programma wordt koortsachtig gewerkt.

N-VA mikt op een goede score zodat de partij zich echt kan verankeren te Zele. Het is tevens haar ambitie om daadwerkelijk bestuursverantwoordelijkheid op te nemen en aldus haar stempel te kunnen drukken op het beleid in de gemeente tijdens de volgende legislatuur. Er is immers nood aan verandering in Zele. Aan een nieuw beleid dat concrete oplossingen moet bieden op het gebied van veiligheid, leefbaarheid, mobiliteit, accommodatie voor sport -, jeugd-  en cultuurverenigingen …

 N-VA ZELE

Het bestuur

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is