Eerste nieuwjaarsdronk N-VA Zele groot succes!

Op 14 februari 2012

Eerste Nieuwjaarsdronk N-VA Zele schot in de roos!

Voor de eerste maal organiseerde N-VA Zele een nieuwjaarsdrink op zondag 12 februari. Iedereen was welkom voor een drankje en hapje van 11 tot 13u in café De Oude Kroon. Met onze nieuwe en uitgebreide ploeg keken we een beetje schoorvoetend uit naar de opkomst van onze N-VA leden en sympathisanten. Het was vooral de bedoeling om onze leden, en dan vooral de nieuwe leden, eens bij elkaar te brengen zodat zij ons en wij hen beter zouden leren kennen. En dit leidde toch een gigantisch succes. De sfeer zat er van in het begin goed in. Iedereen kwam met veel enthousiasme langs. Al snel ging het over de politieke toestand van het land en - hoe zou het anders kunnen met allemaal N-VA’ers -, onder elkaar kwamen we tot eensgezinde standpunten.

Het deed ongelooflijk veel deugd zoveel mensen samen te zien in onze gemeente met de neuzen in dezelfde richting. Een dergelijke opkomst bezorgde een overweldigend blij bestuur een hart onder de riem. Dat belooft voor de verkiezingen van 14 oktober! We zijn er nu meer dan ooit van overtuigd: met vereende kracht gaan we op 14 oktober naar de kiezer.

Na een openingswoordje van onze voorzitster Patricia Van Malderen en een korte maar krachtige speech van ons Kamerlid Miranda Van Eetvelde, hieven we het glas op de toekomst. Een toekomst naar meer Vlaanderen! Een toekomst naar een hart voor Zele.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is