2e eetfestijn N-VA Zele

Op 18 oktober 2011

Op zaterdag 1 oktober vond het 2e eetfestijn van N-VA Zele plaats, dit in aanwezigheid van de vernieuwde bestuursploeg, gastspreker senator Huub Broers en enkele andere parlementsleden uit de regio! En wat ons betreft, was het alweer een zeer geslaagde editie.

Het was bijgevolg het uitgelezen moment voor de nieuwe bestuursploeg om gezellig samen te zitten met alle N-VA sympathisanten uit de streek. Nieuwbakken voorzitster Patricia greep de gelegenheid dan ook aan om zich officieel voor te stellen met een zeer geslaagde ‘maidenspeech’. Daarbij legde ze vooral de nadruk op de lokale verkiezingen van 2012. De talrijk opgekomen gasten hoorden het graag en het vormde de ideale aanloop naar de vurige speech van senator Huub Broers… hij was duidelijk niet voor niets vanuit het verre Voeren overgekomen, want hij trakteerde de geïnteresseerde aanwezigen op een heldere, gepassioneerde en zeer leerrijke uiteenzetting over de communautaire onderhandelingen. En dit uit de mond van een man die er in gepokt en gemazeld is, wat wil een mens nog meer tijdens een lekkere portie stoverij met frietjes? De aanwezigen konden trouwens ook duidelijk zien dat het er in het parlement niet altijd even ernstig aan toe gaat, getuige daarvan de talrijke plagerijen tussen collega’s Huub en Miranda.

Tot onze grote spijt kon Huub niet lang meer blijven om na te genieten met een hapje en drankje. Toch lieten de mensen het niet aan hun hart komen en werd nog tot zeer laat gezellig nagepraat over van alles en nog wat… Duidelijk dat deze 2e editie de voorbode vormt voor een 3e editie en vooral voor een fantastische gemeentelijke verkiezingsstrijd in 2012!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is