Kim Van Cauteren plaats 11 op Vlaamse Lijst verkiezingen 9 juni 2024

Op 13 december 2023, over deze onderwerpen: In de pers

Ook Zele wordt vertegenwoordigd bij de nationale verkiezingen op 9 juni. N-VA fractieleider Kim Van Cauteren zal er op de 11de plaats staan voor het Vlaams Parlement. De Zeelse lijstrekker kijkt al uit naar de campagne.

Kim Van Cauteren, fractieleider N-VA legt uit: “We trekken naar de verkiezingen met als slogan ‘Voor Vlaamse Welvaart’. Voor ons zijn dit geen holle woorden: ook in Zele zetten we ons in om de welvaart van onze Zeelse ondernemers te beschermen. Maar ook sociaal-economisch ligt er in Zele nog veel werk op de plank. Ook daar willen we ons inzetten om Zele een meer welvarende gemeente te maken en de armoedecijfers terug te dringen”.

De voorbije jaren heeft de N-VA vanuit de Vlaamse Regering al veel kunnen bereiken, maar het werk is nog niet af zegt lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Matthias Diependaele: “De verwezenlijkingen van deze Vlaamse Regering zijn talrijk: een begroting op orde, verdrievoudiging van de investeringen in de kinderopvang, wereldtop qua innovatie, historisch hoge exportcijfers, een hoge werkzaamheidsgraad,… Maar er is ook nog veel werk voor de boeg. We moeten Vlaanderen nog meer op de kaart zetten. De Vlaming verwacht daadkracht en vertrouwen. We bewezen reeds dat we die kwaliteiten hebben. Nu willen we daar verder mee aan de slag.  We bieden concrete oplossingen aan voor de uitdagingen waar we samen voor staan”.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is